Vis-IT2

De elektronische Vis-IT2 is het alternatief voor het manuele systeem Visitor Pass. Er zijn 1.200 tot 1.500 klanten in U.K. die dit systeem gebruiken zowel in bedrijven, administraties als onderwijsinstellingen.

Optioneel kan de elektronische versie Vis-IT2 ook de bezoeker of contractor fotograferen met de webcam (*). Deze foto kan al dan niet op de pas uitgeprint worden of opgeslagen in het systeem (dit laat toe om de controle bij toekomstige raadplegingen efficiënter te verrichten).

Vis-IT2 bestaat uit het volgende basismateriaal voor de standaard versie:

(*) optioneel is de TouchScreen hardware indien men de standaard (meertalige) zelfregistratie door de bezoeker wenst te activeren

(*) optioneel kunnen wij de webcam leveren indien een foto van de bezoeker (of bepaalde categorie zoals contractor, chauffeur, …) gewenst is (voor afdruk op de badge en/of archivering in het bezoekersbestand)

De Vis-IT2 drukt op een kleine draagbare printer een pas af voor de bezoeker, voorzien van de registratiegegevens en optioneel de foto van de bezoeker. Deze papieren pas is voorbedrukt met de huisregels m.b.t. veiligheid, evacuatie e.d.

De scanner is ook een optie om het in- en uitchecken snel en foutloos af te lezen via de scanner bij het in- en uitgaan van de bezoeker.

Op de keerzijde kunnen de huisregels, veiligheids- en evacuatiemaatregelen e.d. vermeld worden.

Deze pas toont aan ieder dat deze persoon het bedrijf of organisatie bezoekt en is een uitstraling van een professioneel imago voor ieder binnen en buiten het bedrijf.

Op elke pc. waar men de Vis-IT2 wil gebruiken of raadplegen dient de software geïnstalleerd te worden en is een licentie vereist. Alle ingebrachte gegevens van deze pc’s worden samengevoegd en gegroepeerd weergegeven (vb. in- en uitchecken, identiteiten van bezoekers/contractors / chauffeurs, evacuatielijst e.d.).

  • de Interactieve Evacuatielijst kan geraadpleegd worden op elk toestel dat gekoppeld is aan uw netwerk om aanwezigheden in real-time te controleren, af te vinken en bevindingen te noteren, evacuatierapporten af te drukken e.d.:

Gebruik van zelfregistratie is standaard voorzien, mits aanschaf van een TouchScreen. Via dit aanraakscherm kan de bezoeker een keuze maken uit de gewenste taal en doorloopt vervolgens de registratie die zelf door de bezoeker ingevuld wordt. Het welkomstscherm kan gepersonaliseerd worden met logo en lay-out en teksten m.b.t. veiligheid, evacuatie en GDPR kunnen volgens uw wensen ingevuld worden. Ook is het mogelijk om een inductievideo te laten afspelen en een geldigheidstermijn te voorzien hieraan gekoppeld.

De aangekochte randapparatuur via SG World wordt volledig geconfigureerd aangeleverd en de aansluiting ervan is onderdeel van de installatie van de Vis-IT2. De Engelstalige opleiding wordt telefonisch voorzien, na de installatie van de Vis-IT2 waarbij de mogelijkheden besproken en indien nodig uitgetest kunnen worden.