Checklist Heftruckvoertuigen

De gepatenteerde ‘one-write systemen’ worden gekenmerkt door hun eenvoud en efficiëntie. Naast de bezoekersregistratie Visitor Pass zijn er nog andere beheersystemen gestoeld op hetzelfde on-write zoals controle-inspecties van materiaal voor heftrucks, stellingen, ladders, voertuigen e.d.VorkheftruckStatus

De Safe-truck is een manueel systeem om de staat van de heftruck te controleren. Door zijn eenvoud is het doeltreffend in hantering van de checklist, het concept maakt de controle visueel voor iedereen door plaatsing van de controlestrook (slip) in de gele houder (paddle).

Links is een doorzichtig plastic hoesje met herbruikbare afdichtingstrook (‘Status Inspection Wallet’) voor het opbergen van de controlestrook; rechts is de gele houder (‘Paddle’) die steeds aan de Truck bevestigd moet worden. De paddle moet altijd voorzien zijn van de controlestrook. Zonder strook wordt immers het pictogram << DO NOT USE >> zichtbaar wat ondubbelzinnig aantoont dat geen controle gebeurd is.

1.VorkheftruckSlipRectoDuplo

Het drukwerk bestaat uit 30 controlestroken die in een boekje in duplo gebundeld zijn (dubbel blijft in het boekje). Elk ticket zoals afgebeeld wordt gedrukt met het logo op de voorzijde en twee kleuren met eindbeoordeling op de keerzijde.

Na invulling van het bovenste deel van de controlestrook wordt deze strook in twee geplooid en de keerzijde wordt vervolledigd op het deel “goed voor gebruik” (groene kleur) of “negatief resultaat inspectie” (rode kleur).

Door ons gebrevetteerd systeem worden de gegevens van de voorzijde van deze inspectiestrook automatisch doorgedrukt op een duplicaat in het boekje wat de controle sluitend maakt.

Hieronder een schematisch overzicht van het systeem of klik op onderstaande Heftruck Pre-Use Inspection handleiding:Pre-Use Handleiding FLT

Voor een volledige beschrijving met werkwijze in pdf, klik op : Safe-truck

Enkele voorbeelden die op maat van de klant gemaakt worden:

S-t1 (1221 x 1608)S-t2 (1215 x 1353)